Radisson Blu Kayseri' ye Gitme Zamanı | Mutfak Ve Tatlar

Radisson Blu Kayseri' ye Gitme Zamanı

RADİSSON BLU KAYSERİ ' DEN ÖZEL KONAKLAMA PAKETİ   Radisson Blu Hotel Kayseri taraf ından “Şimdi Kayseri’ye Gitme Zamanı” proje...



RADİSSON BLU KAYSERİ ' DEN ÖZEL KONAKLAMA PAKETİ 


Radisson Blu Hotel Kayseri tarafından “Şimdi Kayseri’ye Gitme Zamanı” projesine özel konaklama paketi hazırlandı.
Çift kişilik 1 gece konaklama fiyatı 274 TL olarak belirlenirken, ikinci odaya %10 indirim uygulanıyor.


Kentin tanıtımını yurtiçi ve yurtdışında aralıksız sürdürdüklerini belirten Radisson Blu Hotel Kayseri Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, Kayseri’ye yılda yerli ve yabancı 500 bine yakın turistin çekilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Hedeflere ulaşılabilmesi noktasında, güçlerin birleştirilerek topyekun çalışmalara devam edilmesinin önemini anlatan Recep Arifoğlu, şunları söyledi: “Devletimiz ile birlikte, özel sektör, STK’lar, belediyeler ve bireyler olarak daha etkin bir çalışma yürüterek, tanıtım ve pazarlama atağına devam ediyoruz. Özel sektörün temsilcileri olarak hepimizin, tanıtım ve pazarlama çalışmalarını daha da arttırması gerekiyor. Start alan “Şimdi, Kayseri’ye Gitme Zamanı” projesine, otel olarak özel bir konaklama paketi hazırladık. Kayseri’miz, Selçuklu mimarisine ait eserleri, Erciyes Kayak Merkezi, Ali Dağı Yamaç Paraşütü, Sultan Sazlığı Kuş Cenneti, Talas, Kapuzbaşı Şelalesi, Yahyalı’da bulunan Aziz George Mezarlığı, zengin mutfağı ile eşsiz ve görülmesi gereken bir potansiyele sahiptir. Kapadokya’yı ziyaret eden turistlerin bir bölümünün de, Kayseri’yi görmesi için çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

Eşsiz zenginliğiyle büyüleyen Kayseri’de neleri ziyaret etmeli?

Erciyes Kayak Merkezi: Türkiye’nin en gelişmiş kayak altyapısı ve “suni kar üretme sistemlerine” sahip olan Erciyes Kayak Merkezi, dünyanın da en iyi 10 kayak merkezi arasında yer alıyor. Modern ekipmanlarla donatılmış tesiste, her biri farklı zorluk derecelerinde 33 pist bulunuyor. Pistlerin toplam uzunluğu 200 kilometreyi bulurken, pistlere ulaşım, tamamı birbiriyle bağlantılı 120 km’lik teleferik sistemiyle sağlanıyor. Şehir merkezine 20 dakika uzaklıkta bulunan kayak tesisi, dünyada “bir havaalanına en yakın kayak tesisi olarak” da tanınıyor. Erciyes Dağı’nda, yaz aylarında Jeep Safari, Off- Road sporları, Downhill parkurlarında bisiklet sporu, trekking, ve atlı gezi gibi birçok doğa ve spor aktiviteleri de yapılıyor.


Ali Dağı Yamaç Paraşütü: Kayseri’deki en önemli outdoor spor etkinliklerinden olan Ali Dağı yamaç paraşütü merkezi, şehirden 20 dakika uzaklıktaki Ali Dağı’nda (Yükseklik 2600 metre) bulunuyor. Yamaç paraşütü tutkunlarının en favori mekanlarından birisi olan Ali Dağı’ndan, ister kendi yamaç paraşütünüzle, isterseniz deneyimli ve lisanslı pilotların eşliğinde tandem atlayışı yapabilirsiniz.


Sultan Sazlığı Kuş Cenneti: Dünyanın en önemli 5.’ci kuşcenneti olan Sultan Sazlığı, Erciyes Dağı’nın eteklerinde yer alıyor. Avrupa ve Afrika arasındaki 2 kuş göç yolunun tam birleştiği noktada bulunan sazlıkta, 355’e yakın kuş türü barınıyor. Kuş nüfusunun yaklaşık 1 milyon civarında olduğu Sultan Sazlığı, dünyanın önemli flamingo üreme alanlarından birisi olarak gösteriliyor.

Talas: Kayseri’nin içerisinde bulunan Talas bölgesi, M.Ö. 1500 yılından beri yerleşik hayata sahiptir. Özellikle Rum nüfusun yaşadığı Talas bölgesinde, Rumlardan kalma çoğunluğu restore edilmiş çok sayıda ev ve kilise bulunuyor. 


Kapuzbaşı Şelalesi: Dünyanın ek yüksek 2.’ci set şelalesi olan Kapuzbaşı şelalesi, 7 adet şelaleden oluşuyor. Şelalelerin en küçüğü 30 metre, en büyüğü ise 70 metre olup, dünyanın eşsiz şelaleleri arasında yer alıyor. (Dünyanın en yüksek şelaleleri, 1.’ci sırada olan Victoria 100 metre – Zambia / Afrika’dır. 2.’ci olan Kapuzbaşı 70 metre Kayseri / Türkiye’dir. 3.’cü olan Niagara 50 metre New York / ABD’dir) Aladağlar Milli Parkı’nın içerisinde yer alan Kapuzbaşı şelaleleri, kar ve buzullardan beslenen bir doğa harikasıdır.

Kapadokya: Kayseri, Nevşehir, Niğde ve Aksaray’la sınırlı olan Kapadokya bölgesinin tarihi, ilk çağlara kadar uzanır. Özellikle Roma döneminde Romalılar’dan kaçan ilk Hristiyanların gizlendiği bir bölge olan Kapadokya’da, sayısız mağara kilisesi, yerleşim alanı ve yer altı şehirleri bulunuyor. Jeolojik yapısıyla doğa harikası olan Kapadokya’da, ATV kiralayarak, safari yapmak ve balon ile güneşin doğuşundaki enfes manzaranın tadını çıkartmak mümkün.


DAHA FAZLA LEZZET

talas 8762746376257073320

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item