Fairy Platinum zorlu yemek kirlerinde 1 numara | Mutfak Ve Tatlar

Fairy Platinum zorlu yemek kirlerinde 1 numara

Fairy Platinum zorlu yemek kirlerinde 1 numara  Yeni Fairy Platinum ile bulaşıkları sudan geçirmeye son! Geçtiğimiz günlerde Che...


Fairy Platinum zorlu yemek kirlerinde 1 numara 

Yeni Fairy Platinum ile bulaşıkları sudan geçirmeye son!

Geçtiğimiz günlerde Chef İstanbul Mutfak Atölyesi' n de gerçekleşen Fairy Platinum etkinliğine inanmayan gelsin dediler bizde gittik...
Chef Gülhan Kara bizler için nefis lezzetler hazırlamış...Bu lezzetlerin yanına sevgili arkadaşlarım Sibel Yalçın, Arzu Göncü Hangül ve Birgül Erdoğan kıymalı,ıspanaklı beşamel soslu fırın yemeği ve kıymalı lazanya hazırlayıp borcamda pişirdiler. Biliyorsunuz bu tür fırın yemeklerinde borcamı yıkamak zordur. Hani reklamlarda izleriz, yemek biter ve ön yıkama yapmadan bulaşık makinesine koyarlar, sonra tertemiz çıkar...Ama gerçekmiş..Bizde borcamı sudan geçirmeden zorlu kirlere aldırış etmeden direk bulaşık makinesine koyduk.. 1 adet FAİRY PLATİNUM ile yıkadık...Yıkama süresini sabırsızlıkla bekledik..Beklerken keyifle kahvelerimizi içtik.. Veee işte sonucu sizler içinde  fotoğrafladık...Fotoğraflamayla da kalmadık instastory de paylaştık...


Yapılan araştırmalara göre Türkiye’deki tüketiciler, seçtikleri bulaşık deterjanından yağları %100 çıkarmasını ve az miktarla çok bulaşık yıkamasını bekliyor. Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Fairy, Platium ailesinin yeni üyesi fosfat içermeyen yeni bulaşık makinesi kapsülü ile zorlu yemek kirlerine karşı en iyi temizleme gücünü sizlerle buluşturuyor.
İçeriğinden fosfat çıkarılan ve aynı zamanda üstün performansa ulaşan yeni Fairy Platinum sayesinde artık bulaşıkları makineye koymadan önce sudan geçirmeye gerek kalmıyor. Bu da dünyada yılda 21 milyar litre su tasarrufu sağlanması anlamına geliyor. Bu ise 9.000 olimpik havuz dolusu suya eşdeğer.

Formülünde fosfat kullanmadan yeni Fairy Platinum’un zorlu yemek kirlerini tek yıkamada temizleme gücünü iyileştirmek adına çığır açan bu inovasyon, bir yandan sudan geçirme gerekliliğini ortadan kaldırıyor bir yandan da Fairy bulaşık makinesi kapsüllerinin temizleme gücünü arttırıyor.  



Yeni Fairy Platinum hem zorlu yemek kirlerinde 1 numara hem de fosfatsız içeriği ile çevre dostu!





P&G Türkiye ve Kafkasya Ev ve Kumaş Bakım Kategorisi Kıdemli Marka Iletişim Müdürü Ayça Turgay
Dünyada girdiği pazarlarda kısa sürede büyük başarı yakalayan Fairy bulaşık deterjanı, ilk olarak 2010’da Türkiye’deki tüketicilerle buluştu ve çok sevilerek kısa bir sürede liderlikle ödüllendirildi. Şu an 6’ncı yılında ve halen Pazar lideri. Üstelik son 2 yıl üstüste “Love Mark” - “Türkiye’nin en sevilen deterjan markası” seçildik.
6 yıl boyunca en büyük çabamız tüketicilerin ihtiyaçlarını anlamak ve onlara daha iyi ürünler sunabilmek oldu. Türkiye’de ve tüm dünyada tüketiciler hem yüksek performanslı hem de çevreye daha duyarlı ürünler bekliyor üreticilerden. Bizler de ürünlerimizi sürdürülebilirlik ve yüksek performans teknolojisi çatısı altında geliştirerek tüketicilerin beğenisine sunduk ve sunmaya devam ediyoruz.
Yıl 2016.. Bugün teknoloji hayatımızın her evresinde. Kendi kendine giden otomobiller, 3 boyutlu televizyonlar, uzaktan kumanda edilebilen beyaz eşyalar... Bulaşık makineleri üreticileri de her gün daha az enerji harcayan, cep telefonlarından komut verilebilen makineler üretmek için arge çalışmalarını sürdürmekteler.
Hem ilerleyen teknoloji hem de artan çevre duyarlılığını göz önüne alarak geliştirdiğimiz fosfat içermeyen yeni Fairy Platinum, zorlu yemek kirlerine karşı en iyi temizleme gücünü bizlerle buluşturuyor. Formülünden fosfat çıkarılmasıyla karbondioksit emisyonlarının %50 azaltılasında destek olduk. İyileştirilen performansı sayesinde de sudan geçirmeyi tarihe gömerek dünyada 21 milyar litre su tasarruf etmeyi amaçlıyoruz. 9000 olimpik yüzme havuzuna eş bu rakam.
Az su tüketen makineler bir seferde yaklaşık 4-5 litre su kullanıyor. Oysa biz öncesinden sudan geçirdiğimizde bir 7-8 litre daha su harcamış oluyoruz. Harcadığımız zaman ve efor da cabası. Fairy olarak amacımız bu alışkanlığı tarihe gömmek ve size de ailenizle beraber geçireceğiniz daha uzun ve keyifli zamanlar sunmak.

Zorlu kirleri sudan geçirmeden makineye koyduğunuzda kirlerin tamamen çıkması size imkansız gelebilir. Birçok tüketicimize de öyle geliyor. İşte bu nedenle #inanmayangelsin diyoruz ve bu mucizeyi daha çok kişiyle paylaşmak istiyoruz. Biz Fairy olarak imkansızı seviyoruz ve rekorlar kırmayı da..
Meve Yeşil
Teknoloji hayatımızın her yerinde, Fairy de ürünlerini sürekli geliştirmek üzerine çalışıyor. Son model makineler yeterli mi?
Sudan geçirme önemli: hem zaman, hem emek hem de su harcıyoruz. Sudan geçirdiğimizde ısıyla kaybedilen nem geri geldigi için kirlerin gitmesi kolaylaşıyor.
Deterjanın hiç sorumluluğu yok mu? Yeni fairy, 3 bin kullanıcı tarafından 180 bin makinede, laboratuvar ortamında ise 20 bin makinede test edildi.
Yeni Fairy Platinum, zorlu yemek kirlerinde 1 numara. sudan geçirme dönemine son diyor. Böylece dünyada 9 bin olimpik havuz büyüklüğünde su tasarrufu sağlanabiliyor.
Yeni teknolojimiz, nemlendirmeyi hızlandırarak bulaşıkları suda ovalamadan makineye koymanızı sağlıyor. Böylece yapışmış kirler makinede daha kolay parçalanabiliyor. Çay ve kahve aktivatörü sayesinde çay ve kahve lekesi üzerinde etkili oluyor.
Ayrıca filtrenizi temizliyor, “parlaklık artıran teknoloji” sayesinde bulaşıklar hem temiz hem parlak kalıyor.
Tüm bu özellikleri içeriğinden fosfat çıkarılmış formülüyle yapabiliyor. Bildiğiniz gibi fosfat, denizlerimize zarar veriyor.Yeni Fairy Platinum hem zorlu yemek kirlerinde 1 numara, hem de fosfatsız içeriği ile çevre dostu.


DAHA FAZLA LEZZET

tablet 2661291801805616553

Yorum Gönder

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item