SİRKENCEBÜN ŞERBETİ | Mutfak Ve Tatlar

SİRKENCEBÜN ŞERBETİ

SİRKENCEBÜN ŞERBETİ Doors Akademi  Arçelik Mutfağında  AnavarzaBal  etkinliğinde  Mevlevi Mutfağından  nefis Sirkencebün Şerbeti ...



SİRKENCEBÜN ŞERBETİ

Doors Akademi Arçelik Mutfağında AnavarzaBal etkinliğinde  Mevlevi Mutfağından  nefis Sirkencebün Şerbeti yaptık...
Sirkencübinin yemekten sonra bir bardak tüketilmesi halinde hazmı kolaylaştırdığı, yemekten önce tercih edildiğinde ise tokluk hissi vererek fazla yemek tüketilmesinin önüne geçilmesini sağladığı biliniyor.


·         MALZEMELER (2 kişilk)
·         Anavarza Çiçek Balı 50 gr
·         Üzüm sirkesi 50 ml
·         Soğuk su 200 ml
·         2- 3 dal taze nane veya fesleğen
·         YAPILIŞI:
·         Bütün malzmeleri güzelce karıştırın ve soğuk servis yapın.
·         AFİYET OLSUN

DAHA FAZLA LEZZET

sirkenübun 3810443378175366691

Yorum Gönder

  1. Elinize sağlık, sirke ve bal nasıl bir tat merak ettim, bu arada tokluk hissi vermesi de iyi bir özellikmiş :)

    YanıtlaSil

emo-but-icon

SOSYAL MEDYA

Image and video hosting by TinyPic

Paylaşalım..

facebook twitter google+ youtube

FACEBOOK SAYFAMIZ

Popüler Yayınlar

.........

Translate

item